De werkwijze van ons makelaarskantoor is altijd helder en duidelijk

De meeste klanten ervaren ons als een no-nonsense makelaarskantoor met een enthousiast team en met verstand van zaken. Wanneer mensen op zoek zijn naar een makelaar in de regio Nijmegen komen ze vaak bij ons uit. Niet omdat we standaard zijn, maar vooral omdat wij anders zijn. In de huidige markt is de courtage vaak een belangrijk punt. Wij snappen dat en daarom zijn er meerdere opties mogelijk. Er is alleen 1 ding waar wij geen concessies in doen: onze service! Al onze opdrachtgevers hebben de mobiele nummers van de makelaars. Heb je in het weekend of ’s avonds een vraag? Je kan ons altijd bellen of een appje sturen. In de huidige wereld van communicatie is dit voor ons heel normaal.

We vatten de Kolmeijer werkwijze samen in 4 zekerheden:

  • Altijd scherpe tarieven en op basis van No Cure No Pay
  • Alle afspraken worden vooraf met elkaar besproken en op papier gezet
  • Wij leveren full service bij zowel de aan- als verkoop van een woning
  • De belangen van onze opdrachtgevers staan altijd op nummer 1

Bij de hoofdstukken ‘verkoop’ en ‘aankoop’ leest u meer over onze werkwijze maar ook op Funda.nl vind je veel informatie over ons makelaarskantoor en de werkwijze van Kolmeijer.
Je kunt zien waar we de meeste huizen in de verkoop hebben, verschillen zien in de presentatie t.o.v. de collega makelaars en tot slot hoeveel woningen wij het afgelopen jaar hebben verkocht.

Wij vragen al onze klanten een beoordeling achter te laten via Funda.nl, deze beoordelingen zijn hieronder terug te lezen. Wil je ons team leren kennen? Kijk dan even op de pagina ‘medewerkers“. Ook op zoek naar een makelaar in Nijmegen en ben je benieuwd hoe wij voor u de beste prijs eruit kunnen slepen? Maak een afspraak met Rolf of Patrick.

makelaar werkwijze

Wat is mijn huis waard?

Direct berekenen