Huis verkopen in Nijmegen

Snel je huis verkopen in Nijmegen? Kolmeijer Makelaars staat hier al erg lang om bekend. Veel mensen vragen zich af hoe het kan dat Kolmeijer Makelaars Nijmegen meer huizen verkoopt dan collega makelaars. Dat leggen wij u graag uit.

Werkwijze bij het verkopen van een huis in Nijmegen

Wij werken anders dan de collega makelaars wanneer het aankomt op het verkopen van een woning. Door onze effectieve manier van huizen verkopen zijn wij in 10 jaar tijd gegroeid van 40 verkopen per jaar naar meer dan 270 verkopen per jaar. Dit lukt ons nog steeds met een relatief klein team.

Door onze actieve houding en onze enthousiaste manier van werken weten wij altijd kopers te vinden voor onze woningen. 

Veel makelaars zullen aangeven dat de verkoop van een huis start bij het plaatsen op Funda. Wij vinden dat de verkoop start vóór het plaatsen op Funda. Wij denken al na over de doelgroep bij de eerste afspraak en we bespreken graag hoe we deze het beste kunnen bereiken.

Verkoopplan huis verkopen

Daarnaast hebben wij een compleet verkoopplan om het huis te verkopen, en werken wij volgens onze eigen, unieke verkoopformule. Dit betekent dat we elke woning perfect presenteren zowel vóór de bezichtiging (op bijvoorbeeld Funda) als tijdens de bezichtiging door één van onze makelaars. Tijdens het gehele traject staat het verkopen van uw woning op de eerste plaats en communiceren wij via korte lijnen. Tevens kunnen wij de woningen sneller en effectiever onder de aandacht brengen via www.vodem.nl en onze Facebookpagina.

Contact

Heb je ook behoefte aan meer informatie over onze werkwijze? Vul het contactformulier in of maak een vrijblijvende afspraak en wij komen graag bij je langs. Wij werken altijd op basis van No cure No pay.

Telefoon:
024-3609552

E-mailadres:
wonen@kolmeijernijmegen.nl

Adres:
Tooropstraat 11
6521 NH Nijmegen

huis verkopen nijmegen

Wat is mijn huis waard?

Direct berekenen