Huis in Nijmegen kopen

Huis kopen in Nijmegen en omgeving? Daarbij helpen wij je graag!

Kolmeijer Nijmegen Makelaars pand

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Een huis kopen in Nijmegen lijkt simpel. Toch blijkt het vaak lastiger dan van te voren gedacht. Dat maakt niet uit; wij houden van een uitdaging!

Het is verstandig om bij het kopen van een huis een aankoopmakelaar uit Nijmegen in de arm te nemen. Heb je al een koopwoning? Dan is het belangrijk om goed te weten hoe je er financieel voor staat, voordat je op zoek gaat naar een nieuwe woning. Wij kunnen je altijd helpen middels het doen van een gratis waardebepaling.

Het aankooptraject begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek met 1 van onze makelaars op ons kantoor aan de Tooropstraat in Nijmegen. In het gesprek wat ca. 60 minuten duurt bespreken we jullie zoektocht, alle wensen en je verwachtingen van een aankoopmakelaar. Na deze kennismaking kun je dan zelf aan ons doorgeven of wij je mogen gaan begeleiden.

Kolmeijer Nijmegen makelaars team
Beoordeeld met een
9,0

Het kiezen van een aankoopmakelaar

Bij het kopen van een woning moet er een basis van vertrouwen zijn. Je makelaar gaat je begeleiden bij een belangrijke stap in je leven: het kopen van een huis. Het is van groot belang dat de makelaar bekend is met de regio waar jij een huis wilt kopen. Hij moet weten welke ontwikkelingen zich afspelen in de nabije omgeving van de woning. Zijn er goede scholen aanwezig? Sluit de buurt aan bij jouw behoefte?

Heb je een leuke woning gezien? Dan gaan we samen de woning bezichtigen en geven we je een transparant advies over de waarde. Uiteraard zal de makelaar ook voor jou gaan onderhandelen. Het is belangrijk dat jouw wensen voorop staan en dat je een goed en eerlijk advies krijgt ten aanzien van de aankoopprijs. Bij de onderhandelingen spelen meer zaken een rol dan alleen de prijs; heb je ontbindende voorwaarden nodig? Is er een bouwtechnische keuring noodzakelijk? Wanneer wil je de sleutels ontvangen en zijn er nog roerende zaken die overgenomen kunnen worden? Kortom, veel zaken die je wellicht zelf over het hoofd ziet.

Kolmeijer Nijmegen Makelaars te koop bord

Huis kopen in Nijmegen of omgeving

Wij zijn gespecialiseerd in de woningmarkt in Nijmegen en omgeving.

Waarom je voor ons als aankoopmakelaar bij het kopen van een huis moet kiezen?

 • Specialisten die je het gehele traject begeleiden
 • Wij werken inmiddels met een nieuw zoeksysteem Copaan. Via dit revolutionaire zoeksysteem kunnen wij samen sneller en gerichter zoeken naar de best passende woning. Ben je benieuwd naar dit zoeksysteem? Neem dan contact met ons op of kijk alvast op copaan.nl
 • Meer info dan alleen Funda
 • Snelle communicatiemiddelen
 • Wij worden vaak uitgenodigd om een huis in de verkoop te nemen
 • Wij zijn vooral in alle populaire wijken bekend en weten wat er speelt en wie er gaat verkopen
 • Heldere en duidelijke afspraken die we vooraf met elkaar bespreken
 • Ook onze aankoopopdrachten zijn op basis van: No Cure No Pay
 • Uitstekende ervaringen in het onderhandelen
 • Een vaste courtage van €2950,- incl. B.T.W. ongeacht het aantal bezichtigingen / onderhandelingen
 • Altijd bereikbaar
 • Besparingen inzake notaris, taxateur en eventueel hypotheekadvies
 • Al onze makelaars zijn geboren en getogen in Nijmegen en zijn uitstekend op de hoogte van alle ontwikkelingen in en rond onze mooie stad

Maak kennis met een van onze makelaars

Wil je kennis maken met een van onze makelaars om samen je woonwensen door te spreken? Neem vrijblijvend contact met ons op of vul het formulier in.

Stuur ons een bericht

"*" geeft vereiste velden aan