Medewerkers

Bekijk hieronder onze medewerkers

Rolf Zegger

Eigenaar & NVM Register Makelaar / Taxateur

Sinds 1998 werkzaam in het makelaars-vak. Nagenoeg mijn hele leven woon ik in deze gezellige stad, vroeger met m’n ouders en m’n broer, nu met mijn vrouw en 3 kinderen. Inmiddels ken ik elk straatje, pleintje, cafeetje en ook de meeste
speeltuintjes! Dat is mooi meegenomen in mijn vak, want een huis is altijd onderdeel van een zeker zo belangrijke buurt.

In 2005 zijn mijn collega Patrick en ik in het diepe gesprongen en hebben we het kantoor waar we toentertijd beiden werkten overgenomen, hierdoor konden wij onze eigen ideeën en visies vormgeven. En nog steeds, na bijna 25 jaar, met heel erg veel plezier en enthousiasme! Mede door het blijven vernieuwen van onze diensten en onze no-nonsense aanpak zijn wij in de afgelopen jaren een belangrijke speler geworden in de Nijmeegse makelaardij. Ons no cure no pay principe waar wij na de overname in 2005 gelijk mee zijn begonnen is daar een goed voorbeeld van.

Patrick van Haandel

Eigenaar & NVM Register Makelaar / Taxateur

Ik ben eigenaar/makelaar binnen Kolmeijer Makelaars Nijmegen. Ik ben geboren en getogen in Nijmegen en woon daar nog steeds met veel plezier samen met mijn vrouw en 2 kinderen. In 1999 tijdens mijn studie HEAO-Makelaardij ben ik als stagiaire begonnen bij Kolmeijer. Anno 2005 heb ik samen met Rolf het kantoor overgenomen van Peter Kolmeijer. Ik ben een ondernemend persoon en ben altijd bezig met nieuwe mogelijkheden en ideeën.

Ik ben enorm trots op wat wij als team hebben opgebouwd. Daarnaast prijs ik mezelf gelukkig dat ik elke dag met plezier mijn werk mag doen. Van kinds af aan heb ik alles wat met onroerend goed te maken heeft al interessant gevonden en uiteindelijk heb ik daar mijn werk van kunnen maken. Daarnaast werk ik met fantastische collega’s in een fantastische stad.

Mark Broekmeijer

Eigenaar & NVM Register Makelaar / Taxateur
Ik ben opgegroeid in Cuijk waar ik samen met mijn vrouw met veel plezier woon.
Nadat ik in 2017 afgestudeerd ben in Nijmegen ben ik gestart met werken in de makelaardij.
Eerst in de binnendienst, vervolgens als Kandidaat Makelaar en inmiddels mag ik me sinds 2020 Register Makelaar én Taxateur noemen.
Sinds juni 2023 ben ik, met trots, mede-eigenaar van Kolmeijer Nijmegen én Cuijk!
Bij mij kan je terecht voor de aan- en verkoop van jouw huis of appartement of de taxatie daarvan voor bijvoorbeeld de hypotheek.
Persoonlijke aandacht bij de aan- en verkoop van een huis of appartement vind ik erg belangrijk, het is voor de meeste mensen een erg grote stap!
Mocht je op zoek zijn naar een woning of denk je eraan om een woning in de omgeving van Nijmegen of Cuijk te verkopen? Neem dan zeker vrijblijvend contact met mij op!

Janneke Zomers-Peters

NVM Kandidaat Register Makelaar / Taxateur

In 2010 heb ik mijn HBO opleiding in de richting MER Vastgoed/Makelaardij afgerond. Na een aantal jaren als secretaresse in de binnendienst te hebben gewerkt ben ik nu werkzaam als makelaar in de buitendienst.

Ik ben moeder van een zoon James (8) en dochter Charlie (2) en samen met mijn man en kinderen woon ik in Beek.
Na wat omzwervingen rondom Nijmegen te hebben gemaakt hebben wij uiteindelijk besloten om terug te keren naar mijn geboorteplaats. En dat bevalt uitstekend!
De combinatie van werken in de stad en wonen in het dorp werkt voor mij perfect.

Ik realiseer me goed dat het kopen en verkopen van een huis voor veel mensen een bijzondere gebeurtenis is in hun leven en vind het dan ook erg bijzonder dat ik mensen hier dagelijks bij kan helpen. Werken bij Kolmeijer is werken in een hecht team dat goed samenwerkt en veel voor elkaar over heeft. Ik hoop dat wij dit ook uitstralen naar onze klanten en dat dit hen een betrouwbaar en zeker gevoel geeft.

Ik ben werkzaam op de dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdagochtend. Wellicht tot ziens bij een van de vele leuke huizen die wij mogen verkopen!

Milan van der Mast

NVM Kandidaat Register Makelaar / Taxateur

Ik ben opgegroeid in Beek-Ubbergen, een klein groen dorpje naast Nijmegen. Inmiddels woon ik een aantal jaar in Nijmegen waar mijn vriendin en ik onze eigen woning gekocht hebben.

Na een tijdje in de sales te hebben gewerkt was ik opzoek naar een nieuwe uitdaging.

Mijn passie voor de huizenmarkt was er al jaren. Deze passie in combinatie met het klantcontact heeft mijn doen besluiten voor het makelaarsvak te kiezen. En hier heb ik tot op de dag van vandaag geen spijt van!

Ik werk bij Kolmeijer Makelaars als makelaar. Ik werk met veel plezier in een jong, dynamisch, innovatief en informeel team.

Ben je op zoek naar een nieuwe woning, wil je je huidige woning verkopen, heb je hulp nodig? Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking.

Wessel Zijlstra

Makelaar

Ik ben Wessel Zijlstra, ik werk als makelaar bij Kolmeijer Nijmegen. Ik ben een geboren en getogen Gendtenaar waar ik graag wil blijven wonen!

Met mijn passie voor vastgoed en mijn oog voor detail, zet ik me volledig in om de wensen en behoeften te vervullen. Ik geloof in een persoonlijke aanpak en sta altijd klaar om te luisteren en te adviseren.

Samen met dit jonge en gedreven team hopen ik je graag verder te kunnen helpen om van je dromen werkelijkheid te maken.

Annemiek Verwoerd

Commercieel medewerkster binnendienst

Inmiddels werk ik al een aantal jaren bij Kolmeijer Makelaars te Nijmegen. Ik doe dit met veel plezier, mede door de prettige werksfeer, de mooie werkplek en natuurlijk de leuke collega’s. Ik vind het leuk om met mensen om te gaan en ze te woord te staan en ervoor te zorgen dat alles goed wordt geregeld. Een huis kopen of verkopen is meestal een heel proces waar ik graag bij help.

Ik ben geboren en getogen in Nijmegen en voel me er erg thuis. Samen met mijn man en 2 dochters wonen we met veel plezier in hartje centrum van Nijmegen. Ik geniet van de stad zo dichtbij, lekker een hapje eten, terrasje pakken of even winkelen. Alles binnen handbereik.
In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met mijn familie of vrienden/vriendinnen een dagje op pad te gaan,  een hapje te eten of op vakantie te gaan. En als het mooi weer is ga ik graag wandelen of varen met de sloep.

Romilia Fukking-Lammerts

Commercieel medewerkster binnendienst

Ik ben opgegroeid in de omgeving van Nijmegen en samen met mijn man woon ik tegenwoordig in het mooie Groesbeek.

Na mijn studie International Business and Languages aan de HAN (in 2017 afgerond) ben ik in de makelaardij gaan werken. Direct beleefde ik dat het helpen van mensen bij een belangrijke stap in hun leven – het (ver)kopen van een huis – mij een glimlach geeft.

Sinds 2020 ben ik werkzaam voor Kolmeijer Makelaars Nijmegen als medewerker binnendienst. Ik heb contact met de verkopers, maak het dossier compleet en plaats de informatie en foto’s van de woningen online. Als je naar Kolmeijer belt voor informatie over een woning, dan is de kans groot dat je mij aan de telefoon krijgt.

Het opstarten van de woningverkoop is een belangrijk proces… en daarmee ben ik jullie graag van dienst.

Jacqueline van Wesel

Aankoopcoördinator

Ik ben Jacqueline van Wesel, geboren en getogen in Nijmegen en werkzaam  als commercieel medewerker bij Kolmeijer makelaars Nijmegen.

Ik heb jarenlange ervaring als commercieel medewerker binnen de makelaardij.
Binnen Kolmeijer Makelaars ben ik een vast aanspreekpunt voor alle klanten.
Zowel voor aan- als verkoop houden wij van korte persoonlijke lijnen.

Wil je graag weten wat wij voor je kunnen betekenen in de zoektocht naar een nieuwe woning? Als aankoopcoordinator nodig je graag uit op ons kantoor om toe te lichten hoe onze dienstverlening in elkaar steekt. Met onze unieke aankoopsysteem begeleiden wij onze klanten van de zoektocht tot de sleuteloverdracht bij de notaris.

Benieuwd naar de waarde van de huidige woning? Ik maak graag een afspraak voor een van mijn collega’s bij je thuis.

Jessie Janssen

Commercieel medewerkster binnendienst A-RMT

Sinds mei dit jaar werk ik bij Kolmeijer Makelaars Nijmegen maar de makelaardij is mij niet geheel onbekend. Inmiddels ben ik 7 jaar werkzaam in de makelaardij. In 2019 heb ik de opleiding tot assistent makelaar afgerond.

Door de fijne werkplek en de gezellige collega’s voel ik me bij Kolmeijer Makelaars Nijmegen helemaal thuis: een mooi bruggetje waarom ik werken in de makelaardij zo leuk vind. Het meehelpen naar het zoeken van een fijn thuis!

Met veel plezier werk ik op de binnendienst waar behulpzaam zijn bovenaan mijn lijstje staat. Of het gaat om het online plaatsen van je woning of het ondertekenen van de koopovereenkomst, ik help je graag!

Zelf woon ik op den Milsbék, zoals wij dat zeggen. Een klein maar fijn dorpje in de kop van Limburg. Na mijn werk vind ik het heerlijk om een rondje te lopen op de Sint Jansberg of iets lekkers te bakken. Met dat laatste zijn mijn collega’s maar al te blij.

Daisy Wouters

Commercieel medewerkster binnendienst

Ik woon al mijn hele leven in Wijchen, een gezellig durp, maar het liefst ben ik in Nijmegen. Er is altijd leven en daar hou ik van. Inmiddels ken ik bijna alle straten en
gezellige kroegjes van de stad.

In 2021 ben ik begonnen bij Kolmeijer. Vorig jaar besloot ik de Nederlandse regen in te ruilen voor de Spaanse zon. Mijn droom om in Spanje te werken en wonen werd werkelijkheid, alleen moest ik Kolmeijer verlaten en ging ik aan de slag als makelaar in Spanje.

Een fijne werksfeer en leuke collega’s zijn voor mij heel belangrijk en ook zeker een van de redenen waarom ik in mei dit jaar terug ben gekomen bij Kolmeijer.
Het is fantastisch om weer deel uit te maken van het team.

Mijn taken binnen het bedrijf zijn erg divers. Van het tekenen van een koopovereenkomst tot het aanmelden van een woning.
Ik vind het belangrijk om klanten zo goed mogelijk te kunnen begeleiden want je koopt of verkoopt niet dagelijks een huis.

Ik zit niet graag stil en hou van gezelligheid. Buiten het werk volleybal ik bij Trivos, padel ik met collega’s of lig ik in het bubbelbad bij Sanadome. In het weekend maak ik graag borrelplanken en drink ik gezellig een biertje of wijntje met collega’s, vrienden of familie.

Maartje Hoppers

HR manager / financiële administratie

Ik ben geboren en getogen in Beuningen en woon inmiddels al heel wat jaren samen met mijn gezin in Nijmegen.
Nijmegen vind ik echt een schitterende stad met een hoop bezienswaardigheden, mooie parken, vele gezellige cafeetjes, restaurants en leuke winkelstraten.

Sinds 2017 ben ik werkzaam bij Kolmeijer Makelaars Nijmegen.
Hier ben ik vooral bezig met de financiële administratie, personeelszaken en ondersteun ik waar nodig Rolf en Patrick. Het leuke in mijn werk vind ik de afwisseling qua werkzaamheden en daarnaast vind ik het belangrijk om er samen voor te zorgen dat iedereen met veel plezier naar zijn werk gaat en er voldoende ruimte wordt geboden voor ontwikkeling en groei.

Milou Paau

Content Creator / fotografe

Mijn naam is Milou, ook wel bekend als de creatieve duizendpoot van Kolmeijer.
Ik ben geboren in Nijmegen en woon sinds kort met mijn gezin in het Land van Maas en Waal.

Je kunt mij tegenkomen als jouw woning bij ons in de verkoop komt. Ik kom dan langs om stylingadvies te geven en de woning te fotograferen.
Ik schrijf blogs voor onze website en je zult vast en zeker berichten die ik heb getypt op social media voorbij zien komen. (Volg jij ons al?!  @kolmeijernijmegen en @kolmeijercuijk)

Ik kan mijn creativiteit helemaal kwijt in mijn job, dat is voor mij heel belangrijk! Daarbij hebben we een ontzettend leuk team en blijven we continu vernieuwen als kantoor.
Dit zorgt ervoor dat ik elke dag met plezier de laptop openklap of de camera aanzet.

In mijn vrije tijd zoek ik graag de natuur op met mijn kinderen, ga ik naar een concert met vriendinnen of op bezoek bij familie. Ook vind ik het heerlijk om te tekenen en schilderen, zowel op papier als digitaal.