Over Kolmeijer Makelaars Nijmegen

Je ziet onze borden overal staan! Hoe dat kan en hoe wij blijven groeien?

Kolmeijer Nijmegen Makelaars pand
Kolmeijer Nijmegen Makelaars team

Marktkennis, altijd enthousiast blijven en blijven vernieuwen

Het antwoord: marktkennis, altijd enthousiast blijven en blijven vernieuwen. Ongeacht de markt blijven onze speerpunten hetzelfde.

Ons kantoor bestaat uit 6 enthousiaste makelaars en 4 gedreven en zorgvuldige binnendienst medewerkers. Wij zijn sinds 2005 actief in Nijmegen als makelaarskantoor.
Als team hebben wij in 2022 ruim 500 transacties verricht in de regio Nijmegen. Daarmee zijn wij de marktleider in onze regio, iets waar we uiteraard trots op zijn!

De marktkennis hebben wij opgedaan door scholing en door de jarenlange ervaring in en rondom Nijmegen.

Wij weten wat er speelt, waar behoefte aan is en wat de prijzen zijn. Door goed te luisteren weten wij vaak snel waar kandidaten naar op zoek zijn of juist wat de wensen van een verkoper zijn.

Enthousiasme is bij al onze medewerkers een vereiste. Wij werken met een hecht en jong team dat goed op elkaar is ingespeeld. Hierdoor zijn de lijnen kort en worden onze klanten altijd persoonlijk benaderd. Naast het feit dat iedereen bij ons zeer dienstverlenend is ingesteld, zorgen wij ook samen voor een goede werksfeer. Wil je weten wie wij zijn? Kijk dan hier!

Het blijven vernieuwen is onze sterkste kant

Een opsomming zegt genoeg:

2022

Alle verkopers krijgen voortaan een unieke eigen woningwebsite om de verkoop van hun woning te bevorderen. Daarnaast zorgen we ervoor dat wij naast het inmeten van de woning, ook het energielabel voor verkopers kunnen verzorgen.

2021

Samenwerking aangegaan met Copaan.nl, persoonlijk online zoeksysteem voor aankoopklanten.

2020

Ons team versterkt met Romilia en Jop! 317 woningen verkocht en ruim 60 woningen aangekocht. Verder gegaan met verduurzaming door de aanschaf van 2 elektrische auto’s.

2019

Teamuitbreiding met Mark en Jacqueline, verbouwing gestart van ons nieuwe kantoor aan de Tooropstraat 11 (voormalig pand van Roelofs autoverhuur), gestart met een eigen veilingsite kolmeijerveiling.nl, verhuizing naar ons nieuwe pand. Gestart met verduurzaming voor de toekomst.

2018

Een gratis waardemeter toegevoegd aan onze website, ontwikkelen van een nieuwe website (kolmeijerveiling.nl), Milan toegevoegd aan ons enthousiaste team en een nieuw kantoor gezocht

2017

Het bedenken en in de markt brengen van Vodem.nl, een online platform voor woningzoekende en verkopers. De mogelijkheid om je woning te verkopen zonder tussenkomst van Funda.nl, een record behaald met 311 verkochte woningen en meer dan 30 aankopers geholpen aan een nieuwe woning

2016

Voor het eerst door heel Nijmegen zichtbaar met de Abrireclame. Leuke en succesvolle win-actie opgezet. Op zoek naar teamuitbreiding.

2015

Moderniseren van de huisstijl en het in de markt brengen van thuisbezichtigen.nl meer dan 200 woningen verkocht en 25 aangekocht voor onze relaties.

2014

Het ontwikkelen van thuisbezichtigen.nl, de nieuwe manier om online bezichtigingen uit te voeren. Voor het eerst meer dan 150 woningen verkocht binnen een jaar.

2013

Verder digitaliseren van de dienstverlening en als eerste gaan werken met freelance makelaars.

2012

Landelijke award ontvangen voor snelste doorlooptijd. Voor het eerst meer dan 100 woningen verkocht binnen 1 jaar.

2011

Pilot gedraaid met Bieden en Wonen. Een systeem waarmee men kan bieden op een woning met een vanafprijs.

2010

Al onze woningen kwamen bovenaan op Funda vanwege een investering in de presentatiepakketten.

2009

Fotokwaliteit verbeterd en ingespeeld op de op handen zijnde crisis.

2008

Optimaliseren van de woningpresentatie. Als eerste werken wij standaard bij elke verkoop met een styliste.

2007

Investering in nieuwe technologie en een nieuwe site

2006

Nieuw logo en de aanschaf van onze herkenbare oranje VW bus voor het plaatsen van de borden.

2005

Rolf en Patrick nemen het kantoor over van Peter Kolmeijer en introduceren meteen NO CURE NO PAY