Onze diensten

Ben je op zoek naar een makelaar in Nijmegen en omgeving? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Huis in Nijmegen verkopen

Veel mensen vragen zich af hoe het kan dat wij meer huizen verkopen dan collega makelaars in Nijmegen. Daarnaast verbazen sommigen zich over de snelheid en soepelheid waarmee wij woningen verkopen.
Het antwoord is heel simpel: wij werken anders dan de collega makelaars uit Nijmegen.

Door onze effectieve en vernieuwende manier van verkopen zijn wij in 10 jaar tijd gegroeid van 40 verkopen per jaar naar meer dan 300(!) verkopen per jaar. Dit lukt ons nog steeds met een relatief klein team van makelaars, gesteund door onze vertrouwde en betrouwbare backoffice.

Door onze actieve houding en onze enthousiaste manier van werken weten wij altijd kopers te vinden voor onze woningen.

Huis kopen

Het kopen van een woning lijkt simpel, maar blijkt in de praktijk toch vaak lastiger dan men denkt. Wat is een redelijke prijs voor het huis waar jij jezelf ziet wonen, en wat zijn de kenmerken van de verschillende wijken in Nijmegen?

Het is verstandig om een aankoopmakelaar in de arm te nemen. Wij helpen je met het maken van een weloverwogen beslissing. Maar hoe kies je de juiste makelaar?

Er moet een basis van vertrouwen zijn. Wij gaan je begeleiden bij een belangrijke stap in je leven: een huis kopen. Het is van groot belang dat de makelaar bekend is met de regio. Ook moet de makelaar weten welke ontwikkelingen zich afspelen in de nabije omgeving van de woning. Zijn er goede scholen aanwezig? Sluit de buurt aan bij jouw behoefte?

Huis taxeren

Er zijn verschillende situaties waarin je een taxatierapport nodig hebt.
Je koopt een nieuwe woning, of je wilt je huidige hypotheek oversluiten naar een andere geldverstrekker of krijgt bijvoorbeeld te maken met een echtscheiding. Ook kan een taxatierapport uitkomst bieden wanneer je bezwaar wilt maken tegen de door de gemeente vastgestelde WOZ waarde.