Onze diensten

Hieronder vind u een overzicht van onze diensten.

Uw woning verkopen?

Veel mensen vragen zich af hoe het kan dat Kolmeijer makelaars Nijmegen meer huizen verkoopt dan collega makelaars. Daarnaast verbazen sommigen zich hoe het kan dat wij woningen zo snel verkopen.

Het antwoord is eigenlijk heel simpel: wij werken anders dan de collega makelaars.
Door onze effectieve manier van verkopen zijn wij in 12 jaar tijd gegroeid van 40 verkopen per jaar naar meer dan 300 verkopen per jaar. Dit lukt ons nog steeds met een relatief klein team.
Door onze actieve houding en onze enthousiaste manier van werken weten wij altijd kopers te vinden voor onze woningen. Daarnaast zullen wij er altijd alles aan doen om de woning voor de beste prijs te gaan verkopen. Bij ons zijn meerdere strategieën mogelijk want elk huis is weer anders, dus alleen een woning op funda zetten is voor ons niet voldoende.

Lees meer

Op zoek naar een koopwoning in regio Nijmegen?

Het kopen van een woning lijkt erg simpel maar blijkt in de praktijk toch lastiger dan men denkt. Het is daarom verstandig om een aankoopmakelaar in de arm te nemen. Maar hoe kies je de juiste?

Allereerst moet er een basis van vertrouwen zijn.
Jouw makelaar gaat je begeleiden bij een belangrijke stap in je leven. Het is van groot belang dat de makelaar bekend is met de regio, hij moet weten welke ontwikkelingen zich afspelen in de nabije omgeving van de woning. Zijn er goede scholen aanwezig? Sluit de buurt aan bij jouw behoefte?

Lees meer

Taxatierapport nodig?

Er zijn verschillende situaties waarin u een taxatierapport nodig kan hebben. U heeft een nieuwe woning gekocht, u wilt uw hypotheek oversluiten naar een andere geldverstrekker of krijgt bijvoorbeeld te maken met een echtscheiding. Wij hanteren een vast bedrag voor een taxatierapport. Dit is € 500,- incl. btw en incl. de kosten van het nwwi.

Lees meer

 

Wat is mijn huis waard?

Direct berekenen