Makelaar Nijmegen – Onze diensten

Bent u op zoek naar een makelaar in Nijmegen of omgeving? Dan bent u bij Kolmeijer Nijmegen aan het juiste adres. Wij zijn een bekende makelaar in Nijmegen met een vestiging in Nijmegen Oost. Bekijk hieronder onze diensten.

Uw huis in Nijmegen verkopen

Veel mensen vragen zich af hoe het kan dat Kolmeijer Makelaars Nijmegen meer huizen verkoopt dan collega makelaars in Nijmegen. Daarnaast verbazen sommigen zich hoe het kan dat wij woningen in Nijmegen zo snel verkopen. 

Het antwoord is eigenlijk heel simpel: wij werken anders dan de collega makelaars uit Nijmegen of omgeving. Door onze effectieve manier van verkopen zijn wij in 10 jaar tijd gegroeid van 40 verkopen per jaar naar meer dan 150 verkopen per jaar. Dit lukt ons nog steeds met een relatief klein team. Door onze actieve houding en onze enthousiaste manier van werken weten wij altijd kopers te vinden voor onze woningen. 

Meer informatie over huis verkopen

Huis kopen in Nijmegen

Het kopen van een woning lijkt erg simpel, maar blijkt in de praktijk toch lastiger dan men denkt. Het is daarom verstandig om een aankoopmakelaar in de arm te nemen. Maar hoe kies je de juiste makelaar? 

Allereerst moet er een basis van vertrouwen zijn. Jouw makelaar gaat je begeleiden bij een belangrijke stap in je leven: een huis kopen. Het is van groot belang dat de makelaar bekend is met de regio. Ook moet de makelaar weten welke ontwikkelingen zich afspelen in de nabije omgeving van de woning. Zijn er goede scholen aanwezig? Sluit de buurt aan bij jouw behoefte?

Meer informatie over huis kopen

Taxateur Nijmegen

Er zijn verschillende situaties waarin u een taxatierapport nodig kan hebben. U heeft een nieuwe woning gekocht, u wilt uw hypotheek oversluiten naar een andere geldverstrekker of krijgt bijvoorbeeld te maken met een echtscheiding. Ook kan een taxatierapport uitkomst bieden wanneer u bezwaar wil maken tegen de door de gemeente vastgestelde WOZ waarde. 

Meer informatie over het aanvragen van een taxatie

Tip: Bekijk ook eens onze Facebookpagina!

Wat is mijn huis waard?

Direct berekenen