Huis taxeren

Kolmeijer Nijmegen Makelaars kantoor

Wat is de waarde van een woning?

Ben je op zoek naar een taxateur in Nijmegen? Uiteraard verzorgen onze gecertificeerde makelaars ook taxaties in Nijmegen en omgeving. Door je huis te laten taxeren krijg je inzicht in de huidige marktwaarde van je woning.

Wanneer heb ik een taxateur nodig?

Je hebt een nieuwe woning gekocht, wilt je hypotheek oversluiten naar een andere geldverstrekker of krijgt bijvoorbeeld te maken met een echtscheiding. Een taxateur kan dan een taxatierapport opstellen. Dit taxatierapport kan ook gebruikt worden wanneer je bezwaar wilt maken tegen de door de gemeente vastgestelde WOZ waarde.

De taxateur zal je middels een taxatierapport meer vertellen over de waarde en bijzonderheden van je woning. In sommige gevallen (vraag dit altijd op voorhand na bij je geldverstrekker) is het nodig dat je een NWWI gevalideerde taxatie aanlevert. Geen probleem, wij zijn aangesloten bij het NWWI en kunnen je rapport altijd binnen 1 week in orde maken. De taxatie ontvang je als een digitaal taxatierapport. Dit document wordt door alle Nederlandse hypotheekverstrekkers geaccepteerd.

Meer informatie over het taxeren van je woning?

Vul het formulierĀ in of bel ons om te informeren naar de huidige tarieven voor het laten taxeren van je woning in Nijmegen of omgeving.

Stuur ons een bericht

"*" geeft vereiste velden aan