Medewerkers

Rolf Zegger

Eigenaar & register makelaar / taxateur

Werkzaam bij Kolmeijer Makelaars sinds 2005

Sinds 1998 werkzaam in het makelaars-vak. Nagenoeg mijn hele leven woon ik in deze gezellige stad, vroeger met m’n ouders en m’n broer, en nu met mijn vrouw en 3 kinderen. Inmiddels ken ik elk straatje, pleintje, cafeetje, en ook de meeste speeltuintjes! Dat is mooi meegenomen in mijn vak, want een huis is altijd onderdeel van een zeker zo belangrijke buurt.

In 2005 zijn mijn collega Patrick en ik in het diepe gesprongen en hebben we het kantoor waar we toentertijd beiden werkten overgenomen, hierdoor konden wij onze eigen ideeën en visies vormgeven. En nog steeds, na bijna tien jaar, met heel erg veel plezier en enthousiasme! Mede door het blijven vernieuwen van onze diensten en onze no-nonsense aanpak zijn wij in de afgelopen jaren een belangrijke speler geworden in de Nijmeegse makelaardij. Ons no cure no pay principe waar wij na de overname gelijk mee zijn begonnen is daar een goed voorbeeld van.

linkedin

 

Patrick van Haandel

Eigenaar & register makelaar / taxateur

Werkzaam bij Kolmeijer Makelaars sinds 2005

Ik ben eigenaar/makelaar binnen Kolmeijer Makelaars Nijmegen. Ik ben geboren en getogen in Nijmegen en woon daar nog steeds met veel plezier samen met mijn vrouw en 2 kinderen. In 1999 tijdens mijn studie HEAO-Makelaardij ben ik als stagiaire begonnen bij Kolmeijer. Anno 2005 heb ik samen met Rolf het kantoor overgenomen van Peter Kolmeijer. Ik ben een ondernemend persoon en ben altijd bezig met nieuwe mogelijkheden en ideeën.

Ik ben enorm trots op wat wij als team hebben opgebouwd. Daarnaast prijs ik mezelf gelukkig dat ik elke dag met plezier mijn werk mag doen. Van kinds af aan heb ik alles wat met onroerend goed te maken heeft al interessant gevonden en uiteindelijk heb ik daar mijn werk van kunnen maken. Daarnaast werk ik met fantastische collega’s in een fantastische stad.

linkedin

Cecilia van den Berg

Register Makelaar en taxateur

Werkzaam bij Kolmeijer Makelaars sinds 2017

Makelaardij; een boeiend vak met veel afwisseling en soms ook de nodige hectiek.

Vanaf 1998 ben ik werkzaam in de makelaardij en sinds september 2017 bij dit dynamische kantoor met veel ervaring in Nijmegen. Met name Nijmegen- Oost maar ook in de directe omgeving.
Een actieve en ondernemende club, steeds weer op zoek naar vernieuwing. De zaak runnen we werkelijk allemaal samen!
Dat maakt dat iedereen veel kennis van de klant en de dossiers heeft. Iedereen is flexibel inzetbaar en dat is weer in het belang van de klant.

De afgelopen jaren heb ik mogen anticiperen in een afgaande en opgaande markt. Het is een boeiende tijd en soms ook een uitdaging om de klus te klaren.
Mijn opdrachtgevers zijn veelal particulieren maar daarnaast heb ik ook veel gewerkt in opdracht van beleggers en corporaties.

Zelf woon ik met mijn man en twee kinderen net even buiten Nijmegen, op het platteland, in een woonboerderij.
De combinatie van het wonen in alle rust en ruimte en het drukke meer hectische leven in en rondom de stad maken de balans voor mij.

Ben je op zoek naar een nieuwe woning, wil je je huidige woning verkopen, heb je hulp nodig? Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking.

Wellicht tot gauw!

linkedin

Janneke Peters

ARMT

Werkzaam bij Kolmeijer Makelaars sinds 2008

Ik realiseer me goed dat het kopen en verkopen van een huis voor veel mensen een bijzondere gebeurtenis is in hun leven en vind het dan ook erg bijzonder dat ik mensen hier dagelijks bij kan helpen. Werken bij Kolmeijer is werken in een hecht team dat goed samenwerkt en veel voor elkaar over heeft. Ik hoop dat wij dit ook uitstralen naar onze klanten en dat dit hen een betrouwbaar en zeker gevoel geeft.

Sinds 2008 ben ik werkzaam bij Kolmeijer Makelaars Nijmegen. Ik ben begonnen als stagiaire en uiteindelijk had ik de mogelijkheid om hier te blijven werken. In 2010 heb ik mijn HBO opleiding in de richting MER Vastgoed/Makelaardij afgerond.

Ik woon met mijn partner en zoontje in Nijmegen Oost. We zijn regelmatig te vinden in de vele speeltuintjes in de wijk of met een voetbal in het Julianapark. Het leven in Nijmegen Oost bevalt ons goed, spontaan uit eten kunnen gaan of even lekker de stad in kunnen lopen vinden we heerlijk. Ik ben geboren en getogen in Beek ( net buiten Nijmegen ) en uiteindelijk willen wij graag weer terug verhuizen naar het dorp. Maar voor nu genieten we nog even van het leven in stad. ;-)

Ik ben werkzaam op de dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdagochtend. Wellicht tot ziens bij een van de vele leuke huizen die wij mogen verkopen!

linkedin

Milan van der Mast

ARMT

Werkzaam bij Kolmeijer Makelaars sinds 2018

Danielle de Haas

ARMT / Secretaresse

Werkzaam bij Kolmeijer Makelaars sinds 2014

In 2012 ben ik begonnen met een vakantiebaantje in de makelaardij. Dit heeft mijn interesse zo gewekt dat ik begin 2014 ervoor heb gekozen om mijn studie rechten stop te zetten en een baan te zoeken in de makelaardij. Zo ben ik in april 2014 terecht gekomen bij Kolmeijer Makelaars Nijmegen. Een fijn kantoor in een fijne stad waar ik met veel plezier werk.

Ik ben opgegroeid in het kleine dorpje Valburg waar ik ook ben gaan samenwonen met mijn vriend. De combinatie van werken in de stad en wonen in een dorp staat mij erg aan, overdag de levendigheid van de stad en bij thuiskomen de rust van een dorp.

In mijn vrije tijd sta ik graag op de tennisbaan. Daarnaast voetbal ik ook in een dameselftal, waarmee we ook regelmatig gezellig op stap gaan. Ik werk fulltime, dus de kans is groot dat u mij achter de balie ziet zitten als u bij ons op kantoor komt. Ik hoop u hier, op ons kantoor, te mogen verwelkomen.

linkedin

Eline Berbers

ARMT / Secretaresse

Werkzaam bij Kolmeijer Makelaars sinds 2018

Ik ben opgegroeid in Beugen, een dorpje naast Boxmeer, waar ik nu woonachtig ben. In mijn vrije tijd speel ik zaalvoetbal en hou ik er van om iets leuks te ondernemen met mijn vriendinnen of familie.

In 2016 ben ik mijn afstudeerstage gaan volgen bij een makelaar in Boxmeer. Dit was een bewuste keuze en het bevestigde dat ik verder wilde in de makelaardij. In september 2016 ben ik naast mijn werk begonnen met de opleiding voor assistent makelaar, welke ik in april 2017 heb afgerond. Momenteel ben ik verder aan het studeren voor kandidaat makelaar, dit hoop ik in 2019 afgerond te hebben.

Sinds februari 2018 ben ik werkzaam bij Kolmeijer Makelaars, een kantoor met veel ervaring en een fijne werksfeer. Het werken in het mooie Nijmegen maakt dat ik met extra veel plezier naar mijn werk ga.

Annemiek Verwoerd

Servicemedewerker

Werkzaam bij Kolmeijer Makelaars sinds 2007

Inmiddels werk ik 10 jaar bij Kolmeijer Makelaars te Nijmegen. Ik doe dit met veel plezier, mede door de prettige werksfeer. Ik vind het leuk om met mensen om te gaan en ze te woord te staan. U kunt mij tegenkomen op kantoor, maar ook bij een bouwtechnische keuring of een taxatie.

Ik ben geboren en getogen in Nijmegen en voel me er erg thuis. Samen met mijn man en 2 dochters wonen we met veel plezier in de wijk Altrade (Nijmegen Oost). In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te helpen op school, naar de hockeywedstrijden van mijn dochters te kijken, met vriendinnen een dagje op pad te gaan of een hapje te eten. Als het mooi weer is gaan we graag varen, ook met vrienden of familie. Ik ontmoet u graag een keer bij ons op kantoor.

linkedin

Maartje Hoppers

Servicemedewerker & Aankoopbegeleider

Werkzaam bij Kolmeijer Makelaars sinds 2017

linkedin

Wat is mijn huis waard?

Direct berekenen