Hoe wij Nijmegen een stukje mooier hebben gemaakt in 2023

In 2023 hebben we een aantal prachtige projecten mogen organiseren en/of gesponsord. We doen dit omdat ons hart in Nijmegen ligt en we graag in onze stad en de bewoners investeren. Het is onze manier om Nijmegen nog een stukje mooier te maken.

 

Vierdaagsefeesten 

Jaarlijks stroomt de binnenstad vol met sportievelingen en feestvierders van alle generaties en nationaliteiten. Iedereen is welkom! Roze woensdag is een feest voor iedereen, waar de aandacht ligt op inclusiviteit voor alle doelgroepen, ongeacht hun seksuele voorkeur of genderidentiteit. Al jarenlang delen wij op deze middag roze accessoires uit zoals petten, zonnebrillen en strandballen. We houden ervan als onze stad roze kleurt en helpen graag een handje mee met ons volledige team! Daarnaast is het ontzettend leuk om ieder jaar weer de gadgets van eerdere jaren terug te zien bij de feestvierders en wandelaars!

Kolmeijer Nijmegen Open

Dit jaar waren wij de trotse hoofdsponsor van het padel- en tennis toernooi Kolmeijer Nijmegen Open, georganiseerd door tpvdukenburg. Met maar liefst 631 inschrijvingen en 35 onderdelen was dit een groot succes! Wij als kantoor zijn fan van padel en vinden het zeer belangrijk dat er sportieve evenementen in Nijmegen georganiseerd worden, waar iedereen aan mee kan doen!

 

Sinterklaasmiddag

Het is recent nog op onze socials voorbij gekomen, onze jaarlijkse sinterklaasmiddag op ons kantoor aan de Tooropstraat! We organiseren dit voor gezinnen met kinderen die het niet breed hebben. Wij zijn er van overtuigd dat ieder kind recht heeft op een zorgeloos sinterklaasfeest. 


Tijdens deze actie krijgen we jaarlijks heel veel hulp van onze volgers en verkopers die samen met ons speelgoed inzamelen wat niet meer gebruikt wordt maar nog wel mooi is. Door het gehele jaar heen slaan we alles op in onze loods om het vervolgens allemaal uit te zoeken en mooi in te pakken. We maken het op ons kantoor gezellig voor de komst van Sinterklaas en zijn pieten die de kinderen natuurlijk blij maken met een mooi cadeau.

De blije gezichtjes van de kinderen en de dankbare reacties van de ouders, daar doen we het voor! Samen met jullie was deze sinterklaasmiddag wederom een prachtige dag!

3FM Serious Request

Dit jaar stond het Glazen Huis in Nijmegen op de Grote Markt. En dat was een groot feest en een daverend succes! Wij hebben hier als kantoor erg van genoten! Het Glazen Huis zamelde dit jaar geld in voor de stichting ALS. Zoals vele bedrijven in Nijmegen wilden wij ook graag ons steentje bijdragen. Dit hebben wij gedaan door een bedrag van 2.000, te doneren!

Dit is het overzicht van onze activiteiten in 2023! Naast dat we het grootste NVM kantoor van Gelderland zijn geworden, blijven we bezig met maatschappelijk ondernemen. Het nieuwe jaar is ondertussen alweer begonnen en we hebben alweer mooie plannen klaarliggen voor 2024.

Organiseer jij een activiteit of evenement en denk je dat wij een match kunnen zijn? Laat het ons weten! Wij staan altijd open voor mooie initiatieven.