makelaar nijmegen-noordDe wijk Nijmegen-Noord:

Oosterhout, gelegen in Nijmegen-Noord, is een wijk met veel nieuwe woningen. Bijna alle woningen in deze wijk werden na het jaar 2000 gebouwd. De wijk is dus relatief jong. In totaal zijn er ongeveer 2.000 woningen te vinden in deze wijk en komende jaren worden hier nog veel woningen bijgebouwd. Ongeveer een derde van de inwoners is jongen dan 15 jaar.

 

In 2000 kwamen er veel jonge mensen in de wijk wonen, die na verloop van tijd kinderen kregen. Veel kinderen zijn ook opgegroeid in de wijk. Om deze reden tref je in deze wijk voornamelijk mensen tussen 15 en 45 jaar oud. Kortom, een hoop leuke en jonge gezinnen in deze wijk! In de wijk vind je dan ook twee basisscholen, een aantal kinderdagverblijven en middelbare scholen van diverse niveaus op fietsafstand. Sinds een paar jaar is er een dependance van het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis in de wijk te vinden.

 

De inkomens van de inwoners van de wijk behoren tot het gemiddelde inkomens in de stad Nijmegen. Daartegenover staat dat de gemiddelde woningwaarde in de wijk behoort tot de top van de wijken in Nijmegen. Driekwart van de woningen in deze wijk is een koopwoning.

 

Kortom, Nijmegen-Noord is een gezellige wijk met veel jonge gezinnen. Het straatbeeld bestaat voornamelijk uit nieuwbouwwoningen en de voorzieningen in de wijk zijn volledig afgestemd op de bewoners. Wil jij hier komen wonen of ben je van plan te verhuizen naar een andere wijk? Dan kunnen wij je helpen. Ook kun je hier alvast het aanbod bekijken.

 

De afgelopen jaren zijn veel nieuwe woningen gebouwd. Het kan natuurlijk zijn dat u op zoek bent naar een woning van een van deze nieuwbouwprojecten, maar jammer genoeg zijn er weinig woningen beschikbaar uit een van deze nieuwbouwprojecten. Mocht u op zoek zijn, meldt u zichzelf dan bij ons en wij laten u weten wanneer er een woning in de verkoop komt.

 

Wilt u de overstap maken naar een ruimere woning of wilt u om een andere reden verhuizen? Wij helpen u graag met de verkoop van uw woning. Wij kennen de wijk op ons duimpje en weten precies wie er op zoek zijn naar een woning in deze wijk. Door onze werkwijze en ons netwerk van woningzoekenden in deze wijk, kunnen wij uw woning snel verkopen tegen de juiste prijs en overige voorwaarden. De afgelopen jaar hebben wij 25 huizen verkocht in deze wijk. Wij zijn dus goed op de hoogte van de woningmarkt in de Nijmeegse wijk Oosterhout.

Op de hoogte blijven van ons aanbod? Houd onze Facebookpagina in de gaten!

Wat is mijn huis waard?

Direct berekenen