Wonen in het prachtige Land van Cuijk?

Wil je gaan wonen in het prachtige Land van Cuijk? Als geboren en getogen “Kuukse” ben ik dé makelaar die je alles kan vertellen over deze regio! Elk hoekje, elke straat, elk pleintje en elk binnendoorweggetje ken ik op mijn duimpje, en ik deel mijn kennis graag enthousiast met jou.

Na mijn jarenlange ervaring in zowel Cuijk als Nijmegen ben ik inmiddels mede-eigenaar geworden van dit prachtige kantoor. Uiteraard heb ik de titels Register Makelaar (RM) en Register Taxateur (RT) op mijn naam staan.

Met Kolmeijer Makelaars Nijmegen hebben we een indrukwekkend netwerk opgebouwd van woningzoekenden in de omgeving, dat we hebben ondergebracht op www.vodem.nl. Wist je dat we hiermee al ruim 6.000 woningzoekenden kunnen bereiken? Op Facebook hebben we inmiddels ca. 5.700 volgers. Dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen we potentiële kopers snel en efficiënt matchen met de juiste woningen in Cuijk.

Door de sterk gestegen woningprijzen in Nijmegen wordt Cuijk steeds aantrekkelijker voor woningzoekenden uit die stad. De verbindingen tussen Cuijk en Nijmegen zijn uitstekend, met onder andere een fietsbrug, het station en de A73. Wij weten als geen ander hoe we deze doelgroep kunnen bereiken en enthousiasmeren voor het wonen in Cuijk.

Wat ik het belangrijkste vind: Persoonlijke betrokkenheid bij elke stap van het proces bij de aankoop of verkoop van een huis. Ik sta altijd voor je klaar om je stap voor stap te begeleiden. Je kunt op me rekenen, want ik ben goed bereikbaar, bel altijd terug en kom mijn afspraken na. Samen gaan we voor het maximaal haalbare resultaat!

Neem contact op

Ben je op zoek naar een enthousiaste makelaar die je in Land van Cuijk kan helpen bij de verkoop van je huis, zoek je hulp bij de aankoop van een mooie plek of een taxateur die met je meedenkt bij het verkrijgen van een financiering? Neem contact met me op!

Ik maak graag een afspraak met Mark voor:(Vereist)