Sparren met je makelaar

Ook in coronatijd de waarde van je huis bepalen? Of wil je gewoon even sparren met een makelaar?

Bij Kolmeijer Makelaars Nijmegen hebben we een nieuwe service. Ons telefonisch spreekuur!! Het is ook mogelijk om via onze website gemakkelijk een afspraak te maken met ons contactformulier.

Hoe werkt het?

  • Maak foto’s van jouw huis. Vergeet dan niet om je woonkamer, keuken, badkamer en tuin duidelijk in beeld te brengen.
  • Geef een korte omschrijving van de woning. Denk hierbij aan dingen die van belang zullen zijn bij de verkoop. Vermeld hierbij ook het adres van de woning en je contactgegevens.
  • Wanneer je deze drie gemakkelijke stappen hebt doorlopen is het tijd om je foto’s op te sturen via Whatsapp naar Kolmeijer. Dit kan via het nummer 06 47133091. Om een bericht te kunnen sturen zal je eerst het nummer moeten toevoegen aan je contactenlijst.
  • Geef ook een voorkeurstijd aan wanneer onze makelaar kan bellen.

Na de drie gemakkelijke stappen is het tijd voor ons om aan het werk te gaan.

Wij plannen eerst een telefonische afspraak met je in.

Wij bekijken de foto’s en zullen kijken naar vergelijkbare woningen. We berekenen vervolgens de waarde van jouw huis. Dit geldt als een indicatieve waardebepaling van jouw huis.

Daarnaast kunnen we ook gewoon een telefonische afspraak inplannen als je alleen even wilt sparren of vul ons online waarderapport in. Dan krijg je nog sneller een indicatie van de waarde van jouw huis.

Alles is mogelijk…. ook in deze tijd!