Munnikhofsestraat 20

€ 750.000 k.k. / Verkocht onder voorbehoud

Vrijstaande royale multifunctionele woon/werkboerderij gelegen op rustige locatie aan de rand van het mooie dorp Deest.

Deze compleet verbouwde woonboerderij is geheel gemoderniseerd waarbij de oorspronkelijke sfeer en de fraaie details, zoals de indrukwekkende eiken balken, goed zijn bewaard. Extra aandacht is besteed aan verduurzaming en het gebruik van natuurlijke (isolatie) materialen. De woonboerderij is met leem gestuukt en door het gebruik van speciale houtkachels is de gehele woning in de zomer heerlijk fris en in de winter behaaglijk warm, zo kan de houtkachel gebruikt worden om de vloerverwarming op temperatuur te brengen.

De hele woning kan op lage temperatuur van 20-25 graden gestookt worden) waar samen met de bestaande goede isolatie en (eventueel te plaatsen) zonnepanelen waarschijnlijk de optie “0 – op de meter woning” kan worden gehaald. De woning biedt uitzicht op een bijzondere authentieke monumentale steenfabriek en de riante tuin op het noorden biedt veel privacy met een uniek uitzicht op de Waalbandijk. De woonboerderij is nu in gebruik als woonhuis in combinatie met kantoor, maar biedt eveneens mogelijkheden voor een praktijk aan huis of dubbele bewoning.

Indeling:

Je parkeert op eigen terrein en komt binnen in een ruime hal met aan de linkerzijde een woonkamer/kantoorruimte met gashaard. Aan de rechterzijde van de gang zijn 2 kantoorruimtes/kamers met aan het einde van de gang een toilet.

Via de woonkamer/kantoorruimte loop je door naar een hal, dit is tevens de zijingang van de woning en te gebruiken als woongedeelte. Vanuit de hal is de doorgang naar de woonkeuken, royale woonkamer met indrukwekkende eigen balken; aparte toiletruimte en toegang tot de bijkeuken. De bijkeuken / bakkerij is voorzien van een originele pizzaoven. Vanuit de woonkamer is tevens de garage/berging bereikbaar. In het verleden is de woonkamer aan de achterzijde van het huis gebruikt om bijvoorbeeld presentaties te geven.

Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers, een toilet en 2 badkamers gesitueerd. 1 badkamer is voorzien van een wastafel, ligbad en douche en de 2e badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, vrijstaand bad en douche. Via de slaapkamers is een royale bergzolder bereikbaar. Vanuit 1e verdieping heb je prachtig uitzicht over de woonkamer aan de achterzijde van de woning.

Op de 2e verdieping is nog een zithoek / bibliotheek gecreëerd met eveneens uitzicht over de woonkamer. Rondom de woning heb je een prachtige ruime tuin met vrijstaande stenen berging. Er kunnen meerdere opritten gecreëerd worden. Ten westen van de woning wordt de tuin breder, aan de noordzijde wordt een deel van de tuin overgedragen aan de gemeente. Hier is uitgebreide informatie over beschikbaar. Bestemmingsplan: Op dit perceel rust een bedrijfsbestemming.

1. De Nefit CV ketel – boiler is een aantal Jaren geleden gereviseerd en kan volgens de installateur weer minimaal 10 jaar mee.
2. Aan de Zuidwest kant voorzijde van het perceel vindt een grondruil plaats en wel als volgt: Aan de achterzijde links een strook van 2,5 meter breed verdwijnt oftewel 150 m2 en die aan de voorzijde zuidwest wordt toegevoegd 250 m2).
3. Het is mogelijk op het achtergedeelte een bedrijfshal annex kantoor te bouwen
4. Het is mogelijk het kavel kadastraal te splitsen in het deel waar het woonhuis opstaan en het gedeelte aan de achter kant, waardoor er een verkoop opbrengst gerealiseerd zou kunnen worden.

Kenmerken

 • Soort object: woonboerderij
 • Type woning: vrijstaande woning
 • Woonoppervlakte: 428 m²
 • Inhoud: 1902 m³
 • Ligging: aan rustige weg,open ligging,buiten bebouwde kom

Zie hieronder een overzicht van de kenmerken van de woning.

 • Vraagprijs: € 750.000
 • Soort object: woonboerderij
 • Type woning: vrijstaande woning
 • Aantal kamers: 9
 • Aantal slaapkamers: 3
 • Woonoppervlakte: 428 m²
 • Perceeloppervlakte: 3745
 • Inhoud: 1902 m³
 • Bouwjaar: 1920
 • Ligging: aan rustige weg,open ligging,buiten bebouwde kom

Wilt u een bezichtiging plannen? Neem dan contact met ons op via het formulier of bereik ons via:

024-3609552 of wonen@kolmeijernijmegen.nl

Voor meer contactgegevens en een routebeschrijving verzoeken wij u vriendelijk naar onze contactpagina te gaan.

Bezichtiging aanvragen
  Wat is mijn huis waard?

  Direct berekenen