Veel mensen vragen zich af hoe het kan dat Kolmeijer makelaars Nijmegen meer huizen verkoopt dan collega makelaars.

Daarnaast verbazen sommigen zich hoe het kan dat wij woningen voor zulke goede prijzen verkopen.

Het antwoord is eigenlijk heel simpel: wij werken anders dan de collega makelaars.
Door onze effectieve manier van verkopen zijn wij in 12 jaar tijd gegroeid van 40 verkopen per jaar naar meer dan 300 verkopen per jaar. Dit lukt ons nog steeds met een relatief klein team.

Door onze actieve houding en onze enthousiaste manier van werken weten wij altijd kopers te vinden voor onze woningen en behalen wij de beste resultaten. De meeste makelaars in Nijmegen werken nog volgens het traditionele model. Wij gaan een stapje verder.

Veel makelaars zullen aangeven dat de verkoop start bij het plaatsen op Funda. Wij vinden dat de verkoop start vóór het plaatsen op Funda. Wij denken al na over de doelgroep bij de eerste afspraak en we bespreken graag hoe we deze het beste kunnen bereiken.

Daarnaast maken we een plan dat bij de woning past. Een woning in Nijmegen oost verkoop je nu eenmaal anders dan een woning in een dorp rondom Nijmegen. En middels onze verschillende verkoopstrategieën bepalen we samen met welke strategie we de meeste kans maken op de hoogste opbrengst.

Wij werken volgens onze eigen, unieke verkoopformule. Dit betekent dat we elke woning perfect presenteren zowel vóór de bezichtiging (op bijvoorbeeld Funda) als tijdens de bezichtiging door 1 van onze makelaars. Wij vinden het belangrijk om het juiste gevoel aan de kopers over te brengen. Tijdens het gehele traject staat uw woning op de eerste plaats en communiceren wij via korte lijnen. Tevens kunnen wij de woningen sneller en effectiever onder de aandacht brengen via www.vodem.nl en facebook (inmiddels meer dan 2800 volgers).

Heb je ook behoefte aan meer informatie over onze werkwijze en de verschillende verkoopstrategieën? Maak een vrijblijvende afspraak en wij komen graag bij je langs.

Wij werken altijd op basis van No cure No pay.

Wat is mijn huis waard?

Direct berekenen