St. Annastraat 21

€ 85.000 k.k.

Beleggers en studenten opgelet!

Aan de achterzijde van de St. Annastraat 21 staat deze studio te koop. De badkamer en het toilet worden gedeeld met twee andere studio’s. De ligging in hartje oost is fantastisch en om de hoek van het centrum en alle voorzieningen zoals leuke restaurantjes, cafeetjes en winkels. Het betreft hier een unit binnen een woonvereniging. Dit betekent dat er een lidmaatschap wordt overgedragen en dat alle kosten met betrekking tot het pand worden verdeeld over alle leden. Ideaal voor beleggers of studerende kinderen.

De studio ligt op de eerste verdieping aan de achterzijde. De studio bestaat uit een kamer, inbouw keukenblok. De badkamer en het toilet liggen op dezelfde etage. De wasruimte, de cv en de fietsenberging zijn ook gedeeld.

Overig: bouwjaar ca. 1900 maar gerenoveerd in 2006, woonoppervlakte ca.12 m2 plus gezamenlijke douche en wasruimte, servicekosten zijn ca. € 109,- per maand (incl. gas water en licht, onderhoud, verzekeringen, tv en internet). Bij deze verkoop zal de projectnotaris Hoge van Gerven de overdracht verzorgen. Deze kosten zijn voor rekening van de koper.

Lid zijn van een Woonvereniging heeft nogal wat financiële voordelen:
1. Lage maandlasten
Fiscaal zijn binnen het huidige belastingstelsel de rente en overige financieringslasten met betrekking tot het lidmaatschapsrecht aftrekbaar als ‘eigen-woning-rente’. Heb je een eigen (belast) inkomen, dan mag je de betaalde financieringsrente direct aftrekken van dat inkomen, zodat je (eventueel maandelijks) teveel betaalde belasting terugkrijgt. Ook kun je de Belastingdienst maandelijks vooraftrek vragen. De netto woonlasten worden daardoor direct al verlaagd.

2. Je betaalt geen overdrachtsbelasting
Een fiscaal voordeel van de onzelfstandige stadsstudio’s binnen de Woonvereniging is dat bij het uit- en intreden van oude en nieuwe leden geen overdrachtsbelasting verschuldigd (thans 2%) is, welke belasting bij overdracht van appartementen en andere vormen van mede-eigendom normaal wel in rekening wordt gebracht. Dat is natuurlijk goed voor de latere verkoopbaarheid.

Kenmerken

 • Woonoppervlakte: 12 m²
 • Inhoud: 46 m³
 • Ligging: in woonwijk

Zie hieronder een overzicht van de kenmerken van de woning.

 • Vraagprijs: € 85.000
 • Aantal kamers: 1
 • Aantal slaapkamers: 1
 • Woonoppervlakte: 12 m²
 • Inhoud: 46 m³
 • Bouwjaar: 1900
 • Ligging: in woonwijk

Wilt u een bezichtiging plannen? Neem dan contact met ons op via het formulier of bereik ons via:

024-3609552 of wonen@kolmeijernijmegen.nl

Voor meer contactgegevens en een routebeschrijving verzoeken wij u vriendelijk naar onze contactpagina te gaan.

Bezichtiging aanvragen
  Wat is mijn huis waard?

  Direct berekenen