Regentessestraat 274

€ 119.000 v.o.n. / Onder bod

Aan de rustige achterzijde gelegen ruime studio met gedeelde tuin. De studio is voorzien van een eigen pantry. De douche en toilet worden gedeeld. De ligging in hartje oost is fantastisch! Ondanks de rust zit je om de hoek van het centrum en alle voorzieningen zoals leuke restaurantjes, cafeetjes en winkels. Het betreft hier een unit binnen een woonvereniging. Dit betekent dat er een lidmaatschap wordt overgedragen en dat alle kosten met betrekking tot het pand worden verdeeld over alle leden. Ideaal voor starters of studerende kinderen.

De unit ligt op de begane grond aan de achterzijde. De tuin ligt op het Noorden. De studio bestaat uit een ruime kamer en een serre. Er is een pantry en een hoogslaper. De douche en toilet liggen op dezelfde etage. De wasruimte, de cv en de berging zijn ook gedeeld.

Overig: bouwjaar ca. 1900 maar gerenoveerd in 2007, woonoppervlakte ca. 25 m2 plus gezamenlijke douche en wasruimte, goede en gezonde vve, servicekosten zijn ca. € 158,- per maand (incl. gas water en licht, onderhoud, verzekeringen en woz). Bij de aankoop zal Hoge van Gerven de overdracht verzorgen. Deze kosten zijn voor rekening van de koper.

Lid zijn van een Woonvereniging heeft nogal wat financiële voordelen:

1. Lage maandlasten
Fiscaal zijn binnen het huidige belastingstelsel de rente en overige financieringslasten met betrekking tot het lidmaatschapsrecht aftrekbaar als ‘eigen-woning-rente’. Heb je een eigen (belast) inkomen, dan mag je de betaalde financieringsrente direct aftrekken van dat inkomen, zodat je (eventueel maandelijks) teveel betaalde belasting terugkrijgt. Ook kun je de Belastingdienst maandelijks vooraftrek vragen. De netto woonlasten worden daardoor direct al verlaagd.

2. Je betaalt geen overdrachtsbelasting
Een fiscaal voordeel van de onzelfstandige stadsstudio’s binnen de Woonvereniging is dat bij het uit- en intreden van oude en nieuwe leden geen overdrachtsbelasting verschuldigd (thans 2%) is, welke belasting bij overdracht van appartementen en andere vormen van mede-eigendom normaal wel in rekening wordt gebracht. Dat is natuurlijk goed voor de latere verkoopbaarheid.

Kenmerken

 • Woonoppervlakte: 25 m²
 • Inhoud: 106 m³
 • Ligging: aan rustige weg,in woonwijk

Zie hieronder een overzicht van de kenmerken van de woning.

 • Vraagprijs: € 119.000
 • Aantal kamers: 1
 • Aantal slaapkamers: 1
 • Woonoppervlakte: 25 m²
 • Inhoud: 106 m³
 • Bouwjaar: 1900
 • Ligging: aan rustige weg,in woonwijk

Wilt u een bezichtiging plannen? Neem dan contact met ons op via het formulier of bereik ons via:

024-3609552 of wonen@kolmeijernijmegen.nl

Voor meer contactgegevens en een routebeschrijving verzoeken wij u vriendelijk naar onze contactpagina te gaan.

Bezichtiging aanvragen
  Wat is mijn huis waard?

  Direct berekenen