Regentessestraat 2710

€ 120.000 v.o.n.

Studio aan de Regentessestraat in het populaire Nijmegen Oost.

Deze studio ligt aan de achterzijde van het gebouw op de 1e verdieping en heeft een eigen pantry en badkamer met stortdouche en wastafel.
De studio is erg praktisch ingedeeld, mede dankzij het op maat gemaakte tweepersoons- bed/hoogslaper met voldoende kastruimte en een bureau.
Het toilet wordt gedeeld met de medebewoners, daarnaast maak je ook samen gebruik van de wasruimte en berging op de begane grond.

De ligging van deze studio is geweldig, in hartje Nijmegen Oost. Het centrum van Nijmegen is op loopafstand en alle dagelijkse voorzieningen zoals winkels, gezellige restaurants en cafés zijn dichtbij.

Het betreft een studio binnen een woonvereniging. Dit betekent dat er een lidmaatschap wordt overgedragen en dat alle kosten met betrekking tot het pand worden verdeeld over alle leden. Ideaal voor starters of studerende kinderen.

Overig: bouwjaar ca. 1900 maar gerenoveerd in 2007, woonoppervlakte ca. 20m2 plus gezamenlijke was- en droogruimte, goede en gezonde vve, servicekosten zijn ca. €153,- per maand (incl. gas water en licht, onderhoud, verzekeringen en woz).

Lid zijn van een Woonvereniging heeft nogal wat financiële voordelen:

1. Lage maandlasten
Fiscaal zijn binnen het huidige belastingstelsel de rente en overige financieringslasten met betrekking tot het lidmaatschapsrecht aftrekbaar als ‘eigen-woning-rente’. Heb je een eigen (belast) inkomen, dan mag je de betaalde financieringsrente direct aftrekken van dat inkomen, zodat je (eventueel maandelijks) teveel betaalde belasting terugkrijgt. Ook kun je de Belastingdienst maandelijks vooraftrek vragen. De netto woonlasten worden daardoor direct al verlaagd.

2. Je betaalt geen overdrachtsbelasting
Een fiscaal voordeel van de onzelfstandige stadsstudio’s binnen de Woonvereniging is dat bij het uit- en intreden van oude en nieuwe leden geen overdrachtsbelasting verschuldigd (thans 2%) is, welke belasting bij overdracht van appartementen en andere vormen van mede-eigendom normaal wel in rekening wordt gebracht. Dat is natuurlijk goed voor de latere verkoopbaarheid.

Meer weten over de Woonvereniging? Kijk eens op www.stut-consult.nl

Kenmerken

  • Woonoppervlakte: 20 m²
  • Inhoud: 76 m³
  • Ligging: aan rustige weg,in woonwijk

Zie hieronder een overzicht van de kenmerken van de woning.

  • Vraagprijs: € 120.000
  • Aantal kamers: 1
  • Aantal slaapkamers: 1
  • Woonoppervlakte: 20 m²
  • Inhoud: 76 m³
  • Bouwjaar: 1900
  • Ligging: aan rustige weg,in woonwijk

Wilt u een bezichtiging plannen? Neem dan contact met ons op via het formulier of bereik ons via:

024-3609552 of wonen@kolmeijernijmegen.nl

Voor meer contactgegevens en een routebeschrijving verzoeken wij u vriendelijk naar onze contactpagina te gaan.

Bezichtiging aanvragen
Wat is mijn huis waard?

Direct berekenen