Molenveldlaan 74

€ 350.000 k.k.

Atelierwoning te koop aan de Molenveldlaan in Nijmegen, perfect geschikt als woon-werkpand!
De woning is aangesloten op stadsverwarming en dus helemaal gasvrij. Kortom; toekomstproof.

Bent u op zoek naar een unieke woning in een prachtige omgeving? Stop maar met zoeken!
Wonen op het stadslandgoed Limos is wonen op een prachtige plek in Nijmegen.
Een glooiend park met prachtige oude bomen en een monumentale bebouwing.
Er is nauwelijks autoverkeer in de straten op het kazerneterrein. Even lekker een kopje koffie drinken bij het grandcafe? Picknicken of sporten op de grasweide? Het kan hier allemaal!
Tegelijkertijd woont u in het aantrekkelijke Nijmegen-Oost, aan de rand van het stadscentrum van Nijmegen en nabij alle voorzieningen. Parkeren is overigens ook niets om u druk over te maken, bij de woning wordt een parkeerplek verkocht in de ondergrondse parkeergarage.

De eerste bewoners van de atelierwoningen moesten een creatief beroep hebben om de woning te kunnen kopen, inmiddels is dat niet meer zo. Het heeft er echter wel voor gezorgd dat er een inspirerende leefomgeving is ontstaan met bewoners in verschillende levensfasen.

Indeling:

Entree van het gebouw: gezamenlijke entree met bellen / brievenbussen en met een leuk zicht op de gezamenlijke binnentuin, trapopgang naar de 1e verdieping.

1e verdieping: hal, met toegang tot de separate toiletruimte met fonteintje, ruime badkamer die is voorzien van een heerlijke grote regendouche en een vaste wastafel. Aan de achterzijde van de woning ligt 1 ruime slaapkamer, met inbouwkast waarin de wasmachine aansluiting zit.

Aan de voorzijde van de woning ligt de woonkamer die door de geweldige hoogte en vele lichtinval bijzonder te noemen is. De woonkamer is voorzien van een moderne open keuken die alle noodzakelijke inbouwapparatuur heeft. In de gehele woning ligt een moderne gietvloer.

Via de woonkamer kunt u met een vaste trap naar de vide op de 2e verdieping. Deze ruimte is nu in gebruik als atelier maar kan voor meerdere doeleinden geschikt worden gemaakt. Bijvoorbeeld een aparte zithoek, of juist 2 slaapkamers. Ook in deze ruimte is er veel hoogte en hoge ramen waardoor de lichtinval perfect is.

Algemeen: het bouwjaar van deze woning is 1906, het complex is in 2005 gerestaureerd, woonoppervlakte ca. 109 m², dubbel glas, er is een gezonde VvE aanwezig, bijdrage is ca. €105 per maand, de hele woning is voorzien van een strakke gietvloer, verwarming middels stadsverwarming, er is een gezamenlijke berging aanwezig voor de fietsen en het appartement heeft een eigen parkeerplaats in de garage. Er is een gezamenlijke binnentuin waar de bewoners graag gebruik maken.
Het betreft hier een monumentaal pand, het is mogelijk om onderhoudskosten bij de belasting als aftrekpost op te geven.

Kenmerken

  • Woonoppervlakte: 109 m2
  • Inhoud: 417 m3
  • Ligging: aan rustige weg,beschutte ligging
Deelnemer open huizen route

Zie hieronder een overzicht van de kenmerken van de woning.

  • Vraagprijs: € 350.000
  • Aantal kamers: 3
  • Aantal slaapkamers: 2
  • Woonoppervlakte: 109 m2
  • Inhoud: 417 m3
  • Bouwjaar: 1906
  • Ligging: aan rustige weg,beschutte ligging

Wilt u een bezichtiging plannen? Neem dan contact met ons op via het formulier of bereik ons via:

024-3609552 of wonen@kolmeijernijmegen.nl

Voor meer contactgegevens en een routebeschrijving verzoeken wij u vriendelijk naar onze contactpagina te gaan.

Bezichtiging aanvragen
Wat is mijn huis waard?

Direct berekenen