Kronenburgersingel 159

€ 260.000 k.k.

Dit appartement ligt aan de meest bezongen plek in Nijmegen: het Kronenburgerpark. In de zomer is het een ontmoetingsplek voor alle Nijmegenaren. Alle belangrijke en recreatieve voorzieningen zijn op loopafstand, zoals het centrum met winkels, het centraal station, het Waalstrand, de Schouwburg en het Honigcomplex. Daarnaast ben je zo op het Keizer Karelplein, waarvandaan je alle richtingen op rijdt.
Een meer centrale locatie is er bijna niet, maar toch woon je hier rustig: je hebt vrijwel nooit last van geluidsoverlast. Vanaf de negende verdieping heb je een prachtig uitzicht over de stad met het park, de Stevenskerk en de Waalbrug.

3 slaapkamers en een ruime living
Het appartement bestaat uit 4 kamers, waarvan 3 slaapkamers. Je komt binnen in de hal, waarna je rechtsaf slaat naar de woonruimte. In de grote woonkamer met ruime zithoek, open keuken en eethoek komt veel licht binnen door de grote ramen. De sfeervolle houten vloer is onlangs vernieuwd. In de keuken staat een kookeiland/bar met houten blad, waar je gezellig aan kunt zitten terwijl er wordt gekookt. De keuken is heel netjes, er ligt hier een stenen vloer. Er is een fijne temperatuurregeling in het appartement, het wordt in de zomer nooit heel warm en in de winter niet heel koud.
De slaapkamers zijn drie nette kamers. De badkamer inclusief ligbad, inloopdouche, toilet en aansluiting voor wasmachine en droger ligt aan de master bedroom. ’s Ochtends loop je dus zo vanuit bed de douche in. Naast het toilet in de badkamer is er ook nog een apart toilet.

Balkon en berging
Hoewel je natuurlijk heerlijk buiten kunt zitten in de voortuin (Kronenburger Park), heeft het appartement ook een eigen balkon met uitzicht over de stad. Het balkon bereik je via de deur in de woonkamer. Daarnaast is er een privé berging van +/- 8m2, waar je een hoop spullen kwijt kunt.
Al met al woon je hier super centraal maar toch op een rustig stuk, met een prachtig uitzicht over Nijmegen.

De totale servicekosten bedragen € 335,- per maand, let op: dit is inclusief € 118,42 stookkosten en waterverbruik.

Kenmerken

  • Woonoppervlakte: 116 m2
  • Inhoud: 351 m3
  • Ligging: aan park,in centrum,vrij uitzicht

Zie hieronder een overzicht van de kenmerken van de woning.

  • Vraagprijs: € 260.000
  • Aantal kamers: 4
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Woonoppervlakte: 116 m2
  • Inhoud: 351 m3
  • Bouwjaar: 1976
  • Ligging: aan park,in centrum,vrij uitzicht

Wilt u een bezichtiging plannen? Neem dan contact met ons op via het formulier of bereik ons via:

024-3609552 of wonen@kolmeijernijmegen.nl

Voor meer contactgegevens en een routebeschrijving verzoeken wij u vriendelijk naar onze contactpagina te gaan.

Bezichtiging aanvragen
Wat is mijn huis waard?

Direct berekenen