Graafseweg 29

€ 135.000 v.o.n.

Schitterende studio op de begane grond aan de voorzijde van het complex. De studio is op loopafstand van het centrum en het station gelegen naast diverse restaurants en cafés in de gezellige wijk Bottendaal. De studio is luxe afgewerkt met een vide als slaapplek waardoor je de gehele ruimte kunt benutten als woonkamer. De open keuken is voorzien van apparatuur en de moderne praktische douche is voorzien van een wastafel. Toilet is gesitueerd op de gang en voor gezamenlijk gebruik. Daarnaast heeft deze studio toegang tot het gezamenlijke dakterras.

Dit luxe complex is zeer goed onderhouden en zelfs al voorzien van zonnepanelen. Het binnen schilderwerk is onlangs weer gedaan en ook de buitenzijde staat goed in de verf.

Wanneer je deze studio koopt word je automatisch lid van de woonvereniging.
De leden krijgen het exclusieve recht van bewoning en gebruik van hun privéruimten (inclusief berging) en delen het gezamenlijke gebruik van de gemeenschappelijke ruimten van het pand (gang, toilet, wasruimte etc.).
De gebruikskosten, opstalverzekering, beheerskosten e.d. worden betaald uit de servicekosten (ca. € 170,- per maand).

Lid zijn van een Woonvereniging heeft nogal wat financiële voordelen:

1. Lage maandlasten
Fiscaal zijn binnen het huidige belastingstelsel de rente en overige financieringslasten met betrekking tot het lidmaatschapsrecht aftrekbaar als ‘eigen-woning-rente’. Heb je een eigen (belast) inkomen, dan mag je de betaalde financieringsrente direct aftrekken van dat inkomen, zodat je (eventueel maandelijks) teveel betaalde belasting terugkrijgt. Ook kun je de Belastingdienst maandelijks vooraftrek vragen. De netto woonlasten worden daardoor direct al verlaagd.

2. Je betaalt geen overdrachtsbelasting
Een fiscaal voordeel van de onzelfstandige stadsstudio’s binnen de Woonvereniging is dat bij het uit- en intreden van oude en nieuwe leden geen overdrachtsbelasting verschuldigd (thans 2%) is, welke belasting bij overdracht van appartementen en andere vormen van mede-eigendom normaal wel in rekening wordt gebracht. Dat is natuurlijk goed voor de latere verkoopbaarheid.

LET OP: Deze woonvereniging geeft geen toestemming wanneer de unit gekocht wordt als beleggingsobject. Het is wel mogelijk dat ouders de unit financieren voor hun (studerende) kind. Bij het opmaken van het energielabel zijn de energiebesparende maatregelen nog niet meegenomen.

Meer weten over de Woonvereniging? Neem dan contact met ons op.

Kenmerken

 • Woonoppervlakte: 23 m²
 • Inhoud: 98 m³
 • Ligging: in centrum

Zie hieronder een overzicht van de kenmerken van de woning.

 • Vraagprijs: € 135.000
 • Aantal kamers: 1
 • Aantal slaapkamers: 1
 • Woonoppervlakte: 23 m²
 • Perceeloppervlakte: 225
 • Inhoud: 98 m³
 • Bouwjaar: 1900
 • Ligging: in centrum

Wilt u een bezichtiging plannen? Neem dan contact met ons op via het formulier of bereik ons via:

024-3609552 of wonen@kolmeijernijmegen.nl

Voor meer contactgegevens en een routebeschrijving verzoeken wij u vriendelijk naar onze contactpagina te gaan.

Bezichtiging aanvragen
  Wat is mijn huis waard?

  Direct berekenen