Fritz Langstraat 11

€ 895.000 k.k. / Onder bod

Vrijstaande woning in aanbouw te koop in nieuwbouwwijk; Zuiderveld.

Deze fraaie, vrijstaande woning is nog in aanbouw en zal naar verwachting dit najaar worden opgeleverd.

Deze woning staat in de meest noordelijke woonbuurt van de Waalsprong, het Zuiderveld.
U woont hier op slechts 20 fietsminuten van de binnenstad van Nijmegen, maar toch in een speelse en groene wijk. De wijk heeft veel variatie door de verschillende woningtypen die er zijn gebouwd en de mogelijkheid om op een aantal kavels zelf een woning te bouwen. In de directe omgeving zijn alle dagelijkse voorzieningen, van gezondheidszorg (CWZ Waalsprong) tot school en de vele sportvoorzieningen. Een avondje uit kan in de nabij gelegen Pathé bioscoop.

De kavel, nummer 13, met daarop het huis in aanbouw heeft een oppervlakte van ca. 583 m2. Daarop verrijst een heerlijke vrijstaande woning met maar liefst 4 slaapkamers en een ruime werkkamer op de begane grond.
Wij bieden deze woning aan inclusief keuken, exclusief badkamer en overig sanitair. De koper dient dit zelf na oplevering nog te realiseren.

Indeling.

Begane grond: entree aan de zijkant van de woning, toegang tot de ruime hal met toiletruimte (voorbereiding) en meterkast, de woonkamer is aan de voorzijde van de woning gesitueerd en heeft rondom veel daglichttoetreding door de vele ramen, de keuken ligt aan de achterzijde, er zijn 2 maal dubbele tuindeuren aanwezig om vanuit de living naar de tuin te kunnen. De door verkoper gekozen luxe keuken is voorzien van een kookeiland, en heeft Siemens inbouwapparatuur en onder andere een Quooker kokend water kraan, de keuken is eventueel nog aan te passen, dit dient uiterlijk 3 maanden voor de oplevering aangegeven te worden. De gehele begane grond vloer is voorzien van vloerverwarming. Vanuit de keuken is de bijkeuken te bereiken met onder andere de wasmachine/droger opstelling, daarnaast is hier een extra kamer gerealiseerd die ideaal is als werkplek/kantoor aan huis of een aparte speelkamer voor de kinderen. Deze ruimte is tevens vanaf buiten apart te bereiken.

1e verdieping: overloop, in totaal zijn hier 4 slaapkamers, de grootste aan de achterzijde van de woning, er zijn radiatoren aanwezig. Voor de badkamer is voldoende ruimte, hier kan een luxe badkamer gerealiseerd worden met bijv. een dubbele wastafel, inloopdouche en ligbad.

2e verdieping: open zolderruimte met 2 dakramen, hier is voorbereiding aanwezig voor een 2e badkamer, tevens heb je hier de mogelijkheid tot het realiseren van 1 a 2 extra slaapkamers.

Tuin: de woning ligt op een perceel van ca. 583 m2, waardoor de woning omringd is door een riante tuin die nog naar eigen wens is in te delen. Door het groen rondom de woning is er voldoende privacy, daarnaast heb je de mogelijkheid om meerdere auto’s op eigen terrein te parkeren.

Algemeen:
-het bouwjaar van deze woning is 2022
-woonoppervlakte zal ca. 201m2 zijn incl. de bijkeuken en werkkamer begane grond Let op! Deze maten zijn overgenomen van plattegronden en aangeleverde informatie vanuit de verkoper. Omdat de woning nog in aanbouw is, is er geen meetrapport aanwezig en kunnen deze maten niet door ons gecontroleerd worden. Deze maten zijn een indicatie, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.
-de woning heeft een moderne uitstraling met zinken hemelwaterafvoeren en keramische dakpannen
-de woning wordt verwarmd middels stadsverwarming en er zijn tijdens de oplevering 8 zonnepanelen aanwezig.
-de bouw is begin april gestart en zal naar verwachting rond het einde van 2022 gereed zijn.
-verkoper zal de woning zelf afnemen en daarna doorverkopen aan koper. Koper is overdrachtsbelasting verschuldigd over de koopsom van de woning.
-het sanitair (toilet beneden en badkamer(s) boven) dient na oplevering door koper zelf gekocht te worden, de woning wordt enkel met voorbereiding/aansluitingen opgeleverd. Daarnaast dient koper zelf na oplevering zorg te dragen voor de wand/vloer/tuinafwerking.
-enkele ramen op de begane grond hebben screens/zonwering.
– energielabel A is een voorlopige indicatie, definitieve energielabel wordt bij oplevering overhandigd

Heb je interesse in deze geweldige woning? Bel dan naar ons kantoor om een afspraak te plannen. We ontvangen je graag op ons kantoor aan de Tooropstraat, de makelaar zal de woning dan uitvoerig met je doornemen.

Kenmerken

 • Soort object: villa
 • Type woning: vrijstaande woning
 • Woonoppervlakte: 201 m²
 • Inhoud: 744 m³
 • Ligging: in woonwijk

Zie hieronder een overzicht van de kenmerken van de woning.

 • Vraagprijs: € 895.000
 • Soort object: villa
 • Type woning: vrijstaande woning
 • Aantal kamers: 7
 • Aantal slaapkamers: 6
 • Woonoppervlakte: 201 m²
 • Perceeloppervlakte: 583
 • Inhoud: 744 m³
 • Bouwjaar: 2022
 • Ligging: in woonwijk

Wilt u een bezichtiging plannen? Neem dan contact met ons op via het formulier of bereik ons via:

024-3609552 of wonen@kolmeijernijmegen.nl

Voor meer contactgegevens en een routebeschrijving verzoeken wij u vriendelijk naar onze contactpagina te gaan.

Bezichtiging aanvragen
  Wat is mijn huis waard?

  Direct berekenen